Саопштења

Ерић: У ЛАЖИ су кратке ноге.

Нинослав Ерић

председник општинског одбора Српске Напредне Странке Ћуприја

 

Да ли је могуће да се неко бави политиком, а притом се користи АПСОЛУТНИМ ЛАЖИМА?! У ЛАЖИ су кратке ноге.  

1. ЛАЖ: Акција прикупљања потписа за Зведана Јовамовића…. Па где се то дешава, у Ћуприји???? Срамно је чиме се служите!!!

2. ЛАЖ: Трак Лајт никада није узео новац из буџета РС….. Па ви сте уништили привреду у Ћуприји, Ђиласа је интересовао само његов џеп који је напунио са 619 милиона еура, док су затварали све фабрике у Ћуприји. 

Дођите у новембру на отварање још једне greenfield инвестиције у Ћуприји SMP AUTOMOTIVE. Док сте ви уништавали привреду, ми је градимо!

 

3. ЛАЖ: Нису професорке остале због посла зато што су Мартиновоћ и Орћић добили посао, већ због бахатости бившег директора Христоса, који није био члан СНС-а и који је покушао да буде наша опозиција, али није могао да сакупи потписе да преда листу (колико је омиљен у Ћуприји).

4. ЛАЖ: Лаж да је то урадила СНС у Ћуприји, тада нисмо ни постојали у Ћуприји…. Па она прича када је Ђилас био на власти када се радио нови железнички мост, па су ОНИ кри(а)ли израду ПДР-а. Па су њихови куповали земљиште где би пруга требала да прође. Тако сте се ви богатили, боље ћути !

 

Ко те спремио за ову изјаву, тај те је баш уништио . 

 

ЛАЖИМА СЕ НЕ ДОЛАЗИ НА ВЛАСТ, народ зна ко сте и шта сте урадили док сте били на власти.

 

ПОЗДРАВ ИЗ ЋУПРИЈЕ!!!