Вести

Ерић: Борба се наставља за лепшу и бољу Ћуприју

Народна скупштина Републике Србије јуче је потврдила мандате посланицима, чиме је конституисан нови сазив парламента.

Након потврђивања мандата, народни посланици су полажили заклетву, чиме је почео да им тече четворогодишњи мандат.

Међу 250 посланика, директно бираних представника грађана, у Народној скупштини Републике Србије и у наредном мандату наћи ће се магистар Нинослав Ерић, председник Скупштине општине Ћуприја. Одмах после полагања заклетве, народни посланик Ерић овако се обратио грађанима општине Ћуприја:

„Данас сам поново положио заклетву народног посланика у Народној Скупштини Републике Србије. Трудићу се да обезбедим инвестиције за комуналну инфраструктуру, за нова радна места, за нове фабрике, за нову индустријску и трговинску зону, за бољи живот и лепшу Ћуприју. Грађани Ћуприје, хвала Вам на подршци. Ваше поверење и подршку коју сте нам дали на предходним изборима нећемо никада да изневеримо! Борба се наставља … за лепшу и бољу Ћуприју, за лепшу и бољу Србију“, истакао је Нинослав Ерић у објави на друштвеним мрежама.

Иначе, посланици данас настављају рад, а на дневном реду је избор председника Народне скупштине, потпредседника, именовање генералног секретара, као и избор чланова радних тела и чланова сталних парламентарних делегација у међународним институцијама и организацијама.

 

 

 

Извор:cuprija.rs