Вести

Ерић: „Време је за капитално интензивна улагања“

Нинослав Ерић, председник Скупштине општине Ћуприја, данас је био домаћин представницима корпорације Лингиј ај-тек (Lingyi iTech Company), коју је предводио Шуе Фанг.

Лингиј ај-тек је корпорација која има своја постројења широм света – од Кине, преко Финске и Француске до Сједињених Америчких Држава – а производњу у њеним фабрикама одликују коришћење нових материјала и прецизна израда. У пословном свету Лингиј ај-тек је познат као један од најквалитетнијих и највећих добављача аутомобилске и индустрије за производњу електронских направа.

„Данас настављамо сарадњу са кинеским компанијама, и драго ми је да могу да најавим да су на ред дошле фирме које су капитално интензивне. Лингиј ај-тек производи мобилне телефоне и делове за аутомобилску индустрију, а оно што нас посебно повезује je то што се централа компаније налази у Ђангсу (Jiangsu) провинцији, са којом смо ми у братским односима“, изјавио је Нинослав Ерић после састанка са делегацијом корпорације Лингиј ај-тек, додавши како је сада јасно да нам је у централној Србији преко потребна једна индустријска зона као што је Индустријски парк „Добричево“.

 

 

 

Извор: cuprija.rs