Вести

Шест улица у Сењу добило асфалтну подлогу

У месној заједници Сење, постављањем завршног слоја асфалта завршени су радови на уређењу шест приступних сокака који воде ка Раваничкој и улици Цара Лазара.

Укупна површина ових краћих саобраћајница је око 1500 квадрата. Асфалтиране улице нису дугачке али су  широке, казао је Дејан Ристић, директор ЈKП “Равно 2014” приликом обиласка терена. У оквиру припремних радова урађена је замена доњег слоја саобраћајница, поправљени су критичне висине око дворишта и регулсиане инсталације које су у многоме правиле проблеме и успоравале ток  извођења радова, објашњава директор Ристић.

Наредних дана радиће се једна од најзахтевнијих улица у овом месту што ће бити и седма саобраћајница коју добијају Сењани. По завршетку тих радова очекује се да зона код школе буде сигурнија за ђаке и мештане који живе у непосредној близини.

Паралелно са радовима у Сењу изводе се и радови на припреми саобраћајница у Јовцу а њихово асфлатирање очекује се током наредних дана.

Будући да на послове асфлатирања највише утичу временске прилике, падавине током јесени И зиме зауставиће извођење радова на регулацији сеоских саобраћајница у општини Ћуприја. Наставак се очекује у новој грађевинској сезони када ће се реализовати пројекти који су у припреми.

 

 

 

Извор:cuprija.net