Вести

ЕРИЋ ПОСЛЕ ПОСЛАНИЧКОГ МАНДАТА ОДЛАЗИ НА ВАЖНУ ДРЖАВНУ ФУНКЦИЈУ

 

Телевизија Поморавље је, из извора блиских Општинском одбору Српске напредне странке, незванично сазнала да Нинослав Ерић, посланик у претходном сазиву Републичке Скупштине, прелази на важну државну функцију. Нинослав Ерић није желео да потврди нити демантује ову информацију.

На питање новинара за коментар, рекао је да ће о његовом евентуалном преласку на другу функцију одлучивати они којима је то посао и који су и досад вредновали његов рад, а да је на њему да свој рад, где год се налазио, посвети Ћуприји.

У политику сам ушао - рекао је Ерић - да учиним нешто добро за град у коме сам се родио и у коме су рођена моја деца, и где ће се, надам се, рађати и њихова деца. Није важно са које позиције то радите, на сваком послу можете учинити нешто добро за своју средину – нагласио је Ерић.

Он је подсетио да је само у овој години Ћуприја из републичког буџета добила средства за неколико капиталних инвестиција.

За реконструкцију државних путева на правцима ка Параћину, Супска-Крушар и Гиље-Остриковац-Јовац издвојено је три милиона евра, у току су радови на санацији вртића "Шећерко" који ће уз потпуно нови изглед добити и педесетак нових места, за који дан креће реконструкција концертне сале у Основној музичкој школи "Душан Сковран”. Реч је о репрезентативном уметничком објекту, каквих је само неколико у земљи. Градска болница ће добити магнетну резонанцу, најсавременији дијагностички уређај последње генерације, и коначно, Ћуприја ће наставити реконструкцију образовних установа. Врло брзо креће комплетна санација ОШ "13 Октобар".

За све ове инвестиције држава је пут Ћуприје усмерила огромна средства. То је учинила јер је проценила да смо у претходном периоду сви ми у Ћуприји радили добро. То је најважније. Много важније од тога на којој ћу функцији бити ја - закључио је Нинослав Ерић, не дајући конкретан одговор, али и не искључујући могућност да први човек ћупријских напредњака, ускоро, посланичку функцију замени важном државном функцијом.

 

 

 

Извор: Телевизија Поморавље