Вести

Ђорђевић: Данас у Ћуприји ваkцинисање Фајзеровом ваkцином

Надлежни у локалној самоуправи и здравствени радници у општини Ћуприја који обављају послове имунизације истичу значај имунизације као најефектнији и најефикаснији начин у борби против COVID 19 и позивају грађане који се нису вакцинисали да то учине што пре.

Антић: Завршени грађевински радови на школском објекту у Батинцу

"Истовремено се изводе радови и на објекту матичне школе „Вук Караџић“ у Ћуприји, тако да ће скоро истовремено и један и други објекат да добију одговарајући изглед а ученици функционалне школе”.

Антић: Извршена примопредаја стадиона

"„Изузетно сам задовољан што смо завршили изградњу отвореног стадиона будућег Атлетског центра Србије у Ћуприји и тако конкретно показали да је наша локална самоуправа способна да сама финансијски изнесе један овакав капиталан пројекат. "

Васиљевић: Nови контејнери за чистији град

"На нама је да штитимо нашу локалну заједницу и наше окружење, јер сви живимо у њој и само од нас зависи да ли ћемо са дивљим депонијама изаћи на крај или не, али сам сигуран да са појачаном одговорношћу и дисциплином и са сарадњом између локалне самоуправе и ПВВ-а да дивље депоније у нашем следећем виђењу неће бити тема разговора".

РИСТИЋ: ПОЧЕЛО ПРОЛЕЋНО УРЕЂЕЊЕ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА У ЋУПРИЈИ

"Ћуприја је град паркова и зелених површина али и омиљено место свих који спас од врућине и сунца траже управо на овим местима па је апел надлежних да се она не загађају а мобилијар у њима не уништава".

Pages