Вести

Антић:Запошљавање је приоритет локалне самоуправе

Председник Општине Ћуприја Јовица Антић нагласио је да је запошљавање приоритет локалне самоуправе, а да ће општина и убудуће подржавати младе и храбре људе који имају иновативне идеје за сопствени бизнис.

Ђорђевић: Ствари су јасне – или ћемо да се вакцинишемо, или ћемо да се заразимо!

"На пунктовима за имунизацију општини Ћуприја до сада је укупно дато 24 228 доза вакцина против вируса KoViD-19, од чега је 1 835 грађана примило трећу дозу, такозвану „бустер“ вакцину".

Eрић: Пораст броја оболелих од короне, вакцинисање је решење!

"Упозорење председника Скупштине општине Ћуприја Нинослава Ерића који је, пре почетка седнице, упутио апел и одборницима и грађанима да се придржавају епидемиолошких мера а пре свега да се вакцинишу".

Васиљевић:Стадион за Ћупријске атлетске легенде

тадион ће поред атлетичара користити и фудбалери али и сви остали спортски клубови из града и окружења, у смислу тренажних и кондиционих припрема, чиме ћемо направити помак у развоју спортског туризма, превасходно за клубове који немају овакве услове за рад.

Ерић:Почетком октобра отварање фабрике “СМП аутомотив” у ћуприји

"Компанија “СМП Аутомотив” једна је од 20 светских лидера у аутоиндустрији а њеним доласком у Ћуприју отварају се врата једне од највећих индустријских зона у централној Србији за све остале инвеститоре".

Pages