Видео

Говор подршке Нинослава Ерића на трибини у Ракитову

На трибини Гро СНС Јагодина одржаној 06.04.2016. у Ракитову, поред Небојше Стефановића , министра унутрашњих послова гост је био и председник општине Ћуприја, Нинослав Ерић. У говору који је одржао , Ерић је истакао подршку и помоћ Гро Јагодини за промене, да на чело Јагодине после 24.априла стане Српска напредна странка.

Србија стабилности - век после великог рата- регионална политика Александра Вучића

На дан великог страдања српског народа у новијој историји и почетак нато агресије, 24. марта коалиција Александар Вучић- Србија побеђује организовала је трибину под називом ''Србија стабилности - век после великог рата- регионална политика Александра Вучића'' која је имала поетско-сценски и политички карактер. Монологом кроз више аспеката, глумац Народног позоришта, Тихомир Арсић направио је парелелу између Србије у великом рату и Србије данас. Говорник на трибини био је и Марко Ђурић, шеф владине Kанцеларије за Косово и Метохију.

Превенција карцинома дојке

Савет за здравство ОО СНС Ћуприја организовало је предавање на тему ,,Превенција карцинома дојке''. Птредавач на ову тему била је др. Емина Стевановић која се захвалила Српској напредној странци што јој је омогућила да одржи ово важно предавање за наше суграђанке, како би се ослободиле страха и у што већем броју дошле на превентивни преглед, који организовано врше Општа болница Ћуприја , Дом здравља и завод за јавно здравље ''Поморавље'' Ћуприја.

Поверење које обавезује

Поверење које су грађани указали једном од најбоље организованих одбора у Србији на предходним изборима, обавезује све из овог одбора на још већи рад, више ангажовања и још боље резултате на предстојећим изборима.

Pages