Вести

Kрушар је дочекао својих пет минута

Kрушар је дочекао својих пет минута, даљи напредак је могућ само са победом листе "Александар Вучић - Ћуприја не сме да стане.

У препуној сали Дома културе у Kрушару мештанима овог највећег села ћупријске општине, програм развоја месних заједница и општине Ћуприја представио је Нинослав Ерић, носилац листе "Александар Вучић - Ћуприја не сме да стане и кандидат за народног посланика.

Ерић је мештанима Kрушара обећао развој путне инфраструктуре, уређење усновне школе, подсетио на оно што је у Kрушару урађено до сада и саслушао, након свог излагања проблеме мештана којима ће се бавити у будућности.

- Kрушар је дочекао својих пет минута и ту шансу не сме да пропусти. Напредак Kрушара је могућ уз победу листе ћупријских напредњака и зато вас позивам да у недељу изађете на гласање.

До сада сам изборне кампање завршавао у свом родном Сењу и постизао одличне изборне резултате сада желим да то учиним у Kрушару како би ово место било и даље једно од најбољих у ћупријској општини, закључио је Нинослав Ерић.

Kрушарцима се поред првог човека ћуприсјких напредњака обратио и Бранислав Милојевић, члан привременог органа општине Ћуприја и млади председник МЗ Андрија Вуксановић.

 

 

 

 

Извор: cuprija.net