Вести

НАЈБОЉИ РЕЗУЛТАТИ У ИСАКОВУ

Исаково је од 2013. године уз СНС. Најбољи резултати постизани су овде. На последњим изборима чак 86 процената гласова. Хвала вам на подршци поштовани Исаковчани, па да 17. децембра буде и свих 90 посто – рекао је Нинослав Ерић, први на листи за локалне изборе “Александр Вучић – Ћуприја не сме да стане”, и кандидат за народног посалника. 

Исаково, Бигреница и Кованица, наша најудаљенија и најразуђенија села, ће бити мала Швајцарска – рекао је Ерић и најавио замену електоро мреже у овим селима. 

Бранко Милојевић, члан Привременогоргана управе, у свом мандату бавио се руралним развојем. Исаковчанима је поручио да се са обновом села неће стати. Сви засеоци у Исакову требало би да имају своје представнике у Месној заједнци и обавезно један представник дијаспоре. 

Када је у питању путна инфраструктура у Исакову је доста урађено. Најважнија је повезаност засеока и комуникација са Ћупријом и деспотовачким путем. Саобраћајница који смо урадили Исакво – Вирине, то најбоље показује – рекао је Дејан Ристић, директор ЈКП “Равно2014” и кандидат на одборничкој листи.  “Numa tare” - поручио је Ристић Исаковчанима.