Вести

НЕМА ВРАЋАЊА НА СТАРО

Месна заједница Паљане – Иванковац показала је своју наклоност Српској напредној странци и на протеклим изборима, када је забележен резултат од преко 70 процената гласова. Очекујемо да ће тако бити и на изборима 17. децембра – поручио је Паљанцима и Иванковчанима Нинослав Ерић, носилац листе “Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане” на предстојећим локалним изборима и кандидат за народног посланика. Нема враћања на старо. Прошло је време нерада, неодговорности, незнања. Месна заједница Паљане – Иванковац не сме да стане. Покажите то на изборима 17. децембра – закључио је Нинослав Ерић.

На трибини су још говорили и Бранко Милојевић, задужен за послове руралног развоја и Дејан Ристић, директор ЈKП “Равно”, обојица одборнички кандидати.

Свако село се мора развијати упоредо са градом и наш је задатак да на том послу здушно радимо, наравно, са вама мештани. Најважнији су путеви. И у наредном периоду трудићемо се да месну заједницу Паљане – Иванковац још више приближимо граду, а самим тим и повежемо са околним селима у нашој и у општини Деспотовац – поручили су Милојевић и Ристић.

Паљане и Иванковац имају све погодности за развој културно-историјског, верског и спортског туризма. Уз то велики број мештана ради у фабрини СМП Аутомотив. Такође, највећа индустријска зона јужно од Београда је у атару ових села, што је велика предност за брзи развој и бољи живот – закључено је на предизбоирној трибини општинског одбора СНС, листе “Александар вучић – Ћуприја не сме да стане”.

 

 

 

 

 

Извор: cuprija.net