Вести

Ристић:Радиће се докле год временски услови буду дозвољавали

Последњи дани овогодишње грађевинске сезоне користе се за завршетак саобраћајница које су мештани сеоских месних заједница истакли на зборовима као приоритет па је тако новим слојем асфалта у дужини од 200 метара пресвучена средишња деоница улице Војводе Мишића у селу Батинац.

Према речима Дејана Ристића, директора ЈKП “Равно 2014” на изградњи и реконструкцији путне инфраструктуре у селима општине Ћуприја радиће се докле год временски услови буду дозвољавали.

“У току је израда пројектно техничке документације за још три улице у Батинцу које ће бити асфалтиране у току наредне године. У току ове године, приведени су крају радови на санацији некатегорисаних путева у неколико ћупријских села. Општина Ћуприја интензивно ради у складу са планираним активностима на уређењу града, путне инфраструктуре и подизању квалитета живота у селима. Све досадашње активности, реализоване су у сарадњи са мештанима и саветима месних заједница, који су доставили планове и предложене инвестиције, које су биле уврштене и реализоване током ове грађевинске сезоне”, каже директор Ристић и додаје да ће се до краја недеље са асфалтирањем наставити у селу Вирине.

 

 

Извор:cuprija.net