Вести

Српска напредна странка обележила је Света Петку

Српска напредна странка обележила је Света Петку своју крсну славу. У присуству великог броја грађана, симпатизера и чланова Општинског одбора ове странке колачар Јовица Антић изразио је велико задовољство и част што му је припала дужност да буде домаћин на 10. годишњицу владавине Српске напредне странке у Ћуприји.

Мени је јако драго да сам ја колачар Српске напредне странке, и то нарочито на 10. годишњицу откад је Српска напредна странка преузела одговорност за Ћуприју. Верујем да смо за ових 10 година много урадили, ја заиста не могу више ни да пребројим у последње време колико је добрих ствари се десило у Ћуприји. Ја верујем да ће и грађани то разумети на изборима који следе и да ћемо за пар месеци овде се окупимо и да славимо неким другим поводом, да славимо победу над онима који желе да се врате, али ми им нећемо никад дозволити да се врате овде и да у Ћуприју врате оно што је некад била.

Присутнима се обратио и народни посланик Нинослав Ерић који је грађанима Ћуприје и свима који славе честитао празник и пожелео здравља, љубави, среће и мира, јер без мира и стабилности нема просперитета рекао је Ерић. Ми смо се данас овде окупили да прославимо страначку славу,али смо се данас и окупили да покажемо да можемо сви заједно да на предстојеће изборе покажемо како смо радили у предходном периоду и како Ћуприја треба да изгледа. Жело бих на крају да честитам свим Ћупричанима који славе Света Петку и такође свима у здрављу и весељу да проведу данашњи дан,а наравно свим нашим Ћупричанима желим пуно просперитета,наравно мира, јер само уз мир и стабилност можемо даље. То је политика Српске напредне странке, то је политика Александра Вучића и само уз мир и стабилност можемо да идемо даље и само уз мир и стабилност можемо да имамо просперитет. Још један пут бих јео свима вама да се захвалим што сте данас ту и да честитам славу. Живи били!

 

Наредни колачар је доктор Слободан Гајић, сечење славског колача обавили су протојереј Ставрофор Милија Ђурићић и протојереј Рајко Рајковић.