Вести

СТАРО СЕЛО ДОБИЛО НОВ ПУТ У ДУЖИНИ ОД 650 МЕТАРА

Настављени су радови на асфалтирању једне од најдужих путних деоница у селима општине Ћуприја. Реч је о радовима на главном путу ка Старом Селу, који ће се због свих теренских специфичности обављати у неколио фаза.

Преко 650 метара пута је већ асфалтирано у складу са договором са мештанима и представницима Месне заједнице. С обзиром на то да је пут од око 4 километра раније био покривен туцаником, садашњи обим радова значи да је до сада асфалтом пресвучено преко 2,3 километра пута, рекаоје приликом обиласка радова Дејан Ристић, директор ЈKП Равно 2014.

Истовремено, на територији града Ћуприја, радови се настављају у складу са планом. Припремни радови за асфалтирање Гробљанске улице, на потесу иза Лидла, су у току. Ристић наводи да ће ова деоница међу првима добити асфалт. Истовремено са овим радовима, почиње сезона редовног одржавања градских саобраћајница и крпљења ударних рупа.

Један од значајних пројеката односи се на замену цевовода у улици Миодрага Новаковића, што ће створити услове за њену реконструкцију у наредном периоду.

Поред грађевинских радова, велики акценат стављен је и на одржавање парковских зелених површина у граду, што захтева ангажовање радника градског Зеленила.

 

 

 

Извор: Cuprija.net