Вести

СУПСKА ЗНА ДА НЕМА ВРАЋАЊА У НАЗАД

Супска не сме да стане, нарочито не после свега што је учињено за мештане ове месне заједнице. Сва села су важна и пођеднако заслужују помоћ локалне самоуправе – поручио је Супљанима Јовица Антић, председник Привременог органа општинске управе и кандидат за одборника са листе “Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане”.

“Преко 650 милиона динара смо потришли враћајући дугове наших претходника, који сада желе да се врате и наставе своју погубну политику – рекао је Антић. Нема враћања на старо. Не дамо да униште све што смо урадили за Ћуприју, за Супску и остала наша села”, закључио је Јовица Антић, на трибини “Александар Вучић – Ћуприја не сме да стане”, у Супској.

“Знамо ми добро шта су били наши приоритети у протеклом периоду, шта је урађено и шта ће бити урађено у времену пред нама. Поносимо се новим Домом културе. Ускоро ћемо ући у његове просторије, а знате колико смо дуго чекали његову реконструкцију”, рекао је својим мештанима Зоран Николић, председник Месног одбора СНС.

Излазимо на изборе да бисмо победили. Ви сте наша снага. Вредни домаћини, поштени, добри људи у Супској и осталим сеоским Месним заједницама – рекао је Нинослав Ерић, први на листи за локалне изборе “Алерксандар Вучић – Ћуприја не сме да стане”. Ускоро ће бити завршено преко 30 километара државних и локалних путева. Имамо обећања од министра Горана Весића да се са реконструкцијом путне инфраструктуре неће стати. Очекује нас и изградња канализационе мреже, побољшање водоснабдевања и други започети важни послови. У свима њима Месна заједница Супска има своје место – поручио је Ерић.

Он је подсетио на важност везе локалне власти са државном. Зато је потребно да 17. децембра сви изађемо на изборе и дамо глас листи “Александар Вучић – Србија не сме да стане, Ћуприја не сме да стане, Супска не сме да стане”, како бимо завршили започете послове и могли да планирамо нове, за бољи живот свих грађана општине.

 

 

 

Извор.cuprija.net