Вести

ВЕЛИКА ЧАСТ ЗА НИНОСЛАВА ЕРИЋА

Изасланик председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића министар одбране Братислав Гашић, уручио је реплике српских средњовековних мачева полазницима 13. класе Високих студија безбедности и одбране и официра 67. класе Генералштабног усавршавања Школе националне одбране „Војвода Радомир Путник“.
Међу награђенима је и Нинослав Ерић, председник СО Ћуприја, једини полазник класе, који долази из Ћуприје.

Привилегију да постане један од полазника Школе националне одбране Србије и носила овог вредног признања, Нинослав Ерић добио је захваљујући досадашњем залагању и раду на унапређењу општине Ћуприја и учешћем у раду Народне скупштине као посланик.
-Велика ми је част што сам био у прилици да стичем образовање и усавршавање у Школи националне одбране. Ово признање, са собом носи и велику одговорност, да достојно представљам свој град и општину и учиним све како би Ћуприја даље напредовала, изјавио је Нинослав Ерић.
Високе студије безбедности и одбране ове године завршило је 19 полазника, од тога девет из органа државне управе и служби Владе Србије, пет из Министарства одбране и Војске Србије и пет полазника из иностраних земаља – Министарства одбране Мађарске, Министарства одбране и Оружаних снага Босне и Херцеговине, као и Министарства унутрашњих послова Републике Српске и Министарства правде Републике Српске.